Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 31 March 2014

meniti ke penghujung

hari ni paper ke lima untuk final exam semester tiga. Alhamdulillah. tinggal tiga paper lagi sebelum sampai ke penghujung. tadi paper building technology II. ape cerita? huhu. ceritanya.. susahnya! rasa macam jawab ekonomi semester dua dulu. ntah. aku harap, ada rezeki aku untuk subjek tu. insyaAllah. Allah tolong. kita dah usaha kan? hahaha. sedapkan hati diri sendiri. apa-apa pun aku dah berserah.

tak mo pikir-pikir dah. ada lagi tiga paper kot. untuk semester ni ada rezeki, syukur alhamdulillah. kalau tak ada, semester depan kena usaha lagi. okey. tiada apa-apa yang diharapkan untuk semester ni. tapi jangan terkejut dengan kejutan dan hadiah daripada Allah :')

mintalah. pohonlah. mengadulah. Allah sentiasa mendengar. Allahu. assalammualaikum :)

Wednesday, 19 March 2014

pengharapanku tiada penghujungnya

Ya Allah

Aku ingin membahagiakan ibu dan abahku
Dan izinkanlah juga
Untuk aku menggembirakan khairil azmi bin hussin.
Amin.

Allahhu.

# sebenarnya aku dah tahu dah nak buat apa. Buntu.
Semoga Allah membuka jalan untuk ku :')

Saturday, 15 March 2014

coretanbuatrakan-rakan


Tiga semester sudah bersama
Ap115 3a
Ya 3a
Pahit manis masam masin
Semua dilalui bersama
Tak apa
Susah sama susah
Senang sama senang
Kita kan keluarga

Oleh itu di sini, seribu keampunan di pinta
Dari aku anis khalilah bt abdul rani.
Buat anda semua :)

Aziz, afiq, sadiq, syamil, khuzairil, asyrol, faiz, zul, fizi, firdaus, Muhammad, herry, hadi, naim
Suhaniza, ain, eisya, ziela, syarqiah, fiqa, farah, fira, Diana, ashaa, wani, ecah, filzah, irah, fitrah, anna, aina

Especially, members group assignment. Sorry sebab  selalu tempik korang untuk siapkan kerja. Termarah korang. Maaf sangat-sangat.
Sorry kepada nama-nama yang tak tertaip. |huhuhu| tapi rasanya dah taip semua nama.

Tak lupa juga untuk roomates, maaf  ye..
Terlawak tak kena. Terkecik hati. Terkutuk ke. Tertak puas hati
Akhir sekali, maaf dipohon juga dari anda semua. Siapa?
Yang tengah baca ni laa.. (^_____^)

Selamat maju jaya untuk final exam march2014.
Doakan kejayaan aku dan mereka-mereka yang akan menghadapi final exam.
Doakan yang terbaik okey

Terima kasih.


exam mode.
ma'attaufiq wannajah
pertolongan dari Allah dan kemenangan yang dekat.

Monday, 3 March 2014

Hadiah Allah. Syukur.

syukur. alhamdulillah :)
tahniah juga buat mereka ;)
Alhamdullilah. Majlis anugerah dekan telah selamat dihadiri. Terima kasih Allah. Terima kasih ibu abah. Terima kasih uitm. Terima en tunang dan terima kasih kawan-kawan :)
Terima kasih juga kepada kalian semua.
Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png