Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Tuesday, 29 December 2015

Segmen Bloglist #1 by Fieqa Adelova

             
                                                            klik.klik.klik

Firstly, akak dah usha lama dah segmen ni, dari first Fieqa publish tapi akak buat tak tahu sebab akak tak reti macam mana nak buat. Mana mana nak join.. |hahaha| Seriously lawak. Btw akak try la jugak, pikiaq macam mana orang lain buat.. More than one hours kot duk godek godek. |hohoho| Now, alhamdulillah.. Dapat jugak join segmen cikk Fieqa Adelova yang cantikk maniss ni ;) Dan cantikk hape banner tu. Pink gituu dan simple. I like it!


Okey, jom join Segmen Bloglist #1 by Fieqa Adelova nih. Mana tahu ada rezeki, semakin meriah followers anda semua :) Syarat semua tu just klik dekat banner tu ye. Good luck :D


Nak tag dua orang cikk adikk maniss. Jomla memeriahkan segmen cikk Fieqa nih. Terima Kasih :)

4 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png