Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 6 January 2016

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

Assalamualaikum

Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)


*                                          *                                                *                                            *

Dear Izyan Athirah, 

Selamat Hari Lahir. Moga moga dengan umur yang Allah beri ini Izyan akan gunakan dengan sebaik mungkin. Selamat menghadapi dan menjalani segala cabaran dan dugaan dalam liku liku sebuah realiti yang dinamakan kehidupan. Semoga Allah iringi dan redai setiap langkah Izyan. InsyaAllah :)


Semoga dikurnia iman yang sempurna, akhlak yang terpuji, umur yang bermanfaat, rezeki yang halal, jodoh yang membahagiakan dan ilmu yang berguna. Selamat melangkah ke umur yang baru! :D


Its just another day, but this one is the best of the year! Happy Birthday! ^^


Thanks you!


*** So korang, apa lagi! Jom la join. Senang je pun, Ikut je syarat syarat yang telah dinyatakan. Selamat maju jaya guys!

9 comments:

  1. Terima Kasih sudi join ^^.Tak nak tengok lagi Ucapan/Entry :P.Yan akan bw kali kedua nanti untuk nilai ucapan/entry yang kreatif.Apa-apa pun good luck semoga ada rezeki awak :) senarai peserta telah diupdate sila cek ye,kalau terdouble atau tercicir link tolong bagitahu kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    ReplyDelete
  2. Sama sama dan terima kasih kembali. haha ^^

    ReplyDelete
  3. Singgah sini..segmen yg sama juga.. hihi http://apple-crunchh.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
  4. hai! saya singgah dari segmen yang sama :D goodluck!

    http://xechalogy.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
  5. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/01/new-year-giveaway-2016-by-izyan-athirah.html

    ReplyDelete
  6. All the best :) hehe.... Ada rezeki ada lah :)

    Jemput singgah :) http://mawarassufi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :)

    ReplyDelete
  8. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png