Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Sunday, 20 March 2016

Segmen Cek Ungu

*update : tarikh tutup pada 23rd March 2016*



KLIK SINI



As'salam semua. Nahh jom join segmen Cek Ungu.

Steps dia :

1. Follow Cek Ungu.

2. Mention dekat comment post ni "Join Segmen and dah follow" . (jgn lupa link blog segment u ols)

3. Tagg 3 org kawan2 blogger korang yang lain dlm post ni. Tak kesah apa cara and bg tahu dorg nnt yg dorg dah diTag.

4. Jawab soalan bawah ni dgn tepat.

(a) Warna kegemaran Cek Ungu
(b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawen

5. Copy paste je semua benda alah ni and tepek dkt blog korang k.

Tu je. mudah kan?

HADIAH MENARIK

LIMA orang blogger bertuah boleh tebus hadiah berupa :

1. FRIDGE MAGNET LIMITED EDITION. Boleh letak nama korang seringkas and sepadat yg mungkin. (Click sini utk sample hadiah)

2. BLOG u ols akan di tepek kt blog cek ungu ni selama tiba next segmen cek ungu yg akan datang.

Lets join bebeh!


JAWAPAN : 

(a) Warna kegemaran Cek Ungu : Ungu
(b) Bulan dan tahun Cek Ungu kawen : 9 Disember 2011 (Nikah) dan 10 Disember 2011 (Bersanding)

3 comments:

  1. thanks join darling. good luck. tunggu next post utk pemenang okay 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome yunk :) insyaAllah. Terima kasih kembali.

      Delete
  2. kita singgah dr segment yg sama...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png