Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Sunday, 24 July 2016

DECO GIVEAWAY - ANNEKAYRA.COM

Klik banner untuk join


Assalammualaikum dan haiii semua. Dah lewat pagi tapi mata masih tidak mahu tidur. Tak tahu kenapa. Risau? Mungkin ada sikit. So ada masa nih, join Deco iveaway by Annekayra.com. Kawan kawan lain kalau nak join, klik je banner okay :)  Kenapa nak menang hadiah wooden plate decoration pinky nih? Anis ada tiga sebab :-


1. Dalam bilik dekat rumah ni, memang tiada hiasan langsung.. Seketul bunga pun tak ada.. Nama je bilik gegurl. So kalau ada rezeki menang, bolehla gantung.. Penyeri bilik.

2. Bilik kat u pun tak ada hiasan, hanya mengharapkan hiasan buku peraturan yang digantung pada pintu |hihihi| Bersemangat iolls p kelas pagi pagi bila baca buku peraturan |hahaha|

3. Bila ada kata kata motivasi nih, bermotivasilah sikit diri kan.. Kuranglah sikit sifat lemah semangat tu. Kalau dapat hadiah nih, boleh gantung kat bilik kat u. Kawan kawan lain pun boleh baca dan boleh besemangat waja sama sama :D

4. Andai ia menjadi rezeki ku, kerana menghargai pemberian ini daripada blogger Annekayra. com, aku akan hadiahkan ia kepada seseorang yang paling aku sayangi.. Buat motivasi kepadanya pada masa masa kan datang. Moga dia tabah dan sabar dengan segala ujian yang Allah berikan. Rasanya dia lebih memerlukan. |heee|


Top up motivasi setiap hari :)

Kepada mereka yang join, good luck ye :)

tag : 1. 2. 3.

1 comment:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png