Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 1 August 2016

# 2 Giveaway Chocolate + Pencarian Bloglist



Assalammualaikum awak awak semua :) Okay, ni kali kedua anis join giveaway cik blogger kitee ni. Untuk giveaway kali ini lebih menarik hadiahnya. I love chocolate. Mai la share dengan kami |hahaha| Haritu, alhamdulillah.. Poskad dari Jerman tu sampai dengan selamatnya di teratak anis. Terima kasih ye awak ;) So kata kata hikmah untuk kali ini adalah . . .


Setiap kesedihan akan ada kegembiraan selepasnya. 

InsyaAllah. Allah itu maha adil. Dia uji kita then dia hadiahi kita dengan sesuatu yang tidak dijangka. Percaya la. Pernah tak alami macam tu?


Kata kata ni selalu anis pegang untuk kembalikan semangat bila down. Mungkin boleh digunakan untuk awak, awak dan awak. Dua hari lepas, serius sedih sangat. Tahu sebab apa? Kucing kesayangan anis mati sebab sakit. Rasa nak marah je tapi bila ingat balik.. Rasa macam tak redha kalau anis nak marah marah tak tentu pasal. Mana tak sedihnya, kita jaga dengan penuh kasih sayang lepastu mati. Tragis pulak tu mati |huuu| Selepas kesedihan itu berlalu, tak jangka pulak menang Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics by blogger mialiana. Alhamdulillah. So inilah pelanginya selepas hujan :)


Selepas hujan pasti pelangi akan muncul. Langit cerah dan tenang kita melihatnya. So itulah kebahagiaan. So jom join ramai ramai dan klik je banner untuk join. Mai bagi meriah sikit. Chocolate favourite cik blogger, mesti sedap.. Tak kan korang tak nak rasa? Dahla dapat chocolate, lepastu dapat jadi bloglist beliau lagi. Moh ler kitee :D Untuk kata kata akhir, semoga selamat mendarat di tanah malaya ya :)

15 comments:

  1. Salam Anis. Thank u join anis! hehe Tahniah2 menang giveaway minyak wangi =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Zulaikha :) Sama sama. Alhamdulillah. Terima kasih ^^

      Delete
  2. Every thing happens for a reason and good Luck for the giveaway!

    ReplyDelete
  3. Salam,

    melawat dari giveaway yang sama.Good luck !

    ReplyDelete
  4. Salam. Kite join jugak contest ni! Follow blog saya jugak ok!

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2016/08/giveaway-chocolate-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/08/2-giveaway-chocolate-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  6. jalan2 di sini....
    http://kylifa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. good luck. saya singgah dan follow

    http://maffashionhouse.blogspot.my/2016/08/2-giveaway-chocolate-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. Rara suka dengan quote ni.
    Tahniah sebab menang GA ni ~

    (:

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Jom singgah dan follow blog saya juga.

    http://iedyaabdullah.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png