Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Monday, 15 August 2016

Keputusan Pemenang First Giveaway by Anis Khalilah ^^



Assalammualaikum dan haiii semua :) Anis tak nak cakap banyak sebab dah tak sabar nak umum pemenang ni. Btw terima kasih kepada 29 orang blogger yang join ni. Terima kasih support First Giveaway by Anis Khalilah yang julang julung kali diadakan. Entry tentang ibu blogger semua memang terbaik. Sampai Anis sendiri tak tahu nak pilih yang mana. Seronok baca. Tapi Anis dah janjikan.. Anis mencari 12 orang pemenang. Yang kurang bernasib baik tu, jangan kecik hati ea? InsyaAllah.. Nanti Anis buat giveaway lagi okay. Okay, keputusan ni sebulat suara daripada Anis dan juri sorang tu.. Of course la yang baru sambut birthday 13 Ogos haritu. |Hihihi| Jom kitee umum pemenang ^^


 2 Pemenang untuk Jubah Dania Patch





 3 Pemenang untuk Tudung Bawal


 3 Pemenang untuk Fridge Magnet





 4 Pemenang untuk Topup RM5



Senarai peserta boleh semak SINI

Setinggi tinggi tahniah kepada semua pemenang. Yang kurang berjaya, cuba lagi ^^ Yang buruk semuanya datang daripada Anis sendiri dan yang baik datang daripada Allah. Maaf diatas segala ketidakpuas hatian sepanjang giveaway ini berlangsung. Sekali lagi, thanks support Anis.. Allah sahaja yang mampu membalasnya :)


Kepada yang berjaya, sila hantar butiran peribadi anda. Cewahh |hahaha|

 Pemenang bagi jubah dania patch & tudung bawal

i. Nama penuh
ii. Alamat penuh
iii. No telefon 
iv. Link blog

 Pemenang bagi fridge magnet

i. Nama penuh
ii. Alamat penuh
ii. Link blog

 Pemenang topup

i. Nama penuh
ii. No telefon [jenis topup]
iii. Link blog


 PERHATIAN : Sila hantar butiran anda di email Anis Khalilah [annyss_annyssa@yahoo.comsebelum 19 Ogos 2016. Pengeposan hadiah akan dilakukan pada 22 Ogos 2016. InsyaAllah. Paling lewat pun sebelum jumaat minggu depan. Harap dapat bekerjasama ye. Thank you very much. Assalammualaikum ;)

15 comments:

  1. Alhamdulillah ... Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ... Tahniah juga diucapkan kepada penganjur dan penaja ... Terima kasih ...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, thank you ^^ Butiran dah hantar, sampai kan?

    ReplyDelete
  3. Wahh tak sangka terpilih jugak.. Alhamdulillah.. Thankz akhalilah... :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah rezeki =). terima kasih anis buat giveaway hebat macam ni =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Ada nama saya disitu.. Terima kasih Anis..
    Tahniah juga buat semua yang menang..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, thnks sis :)

    Tahniah terpilih sebagai pemenang pencarian bloglist untuk blog gadisgenits
    Semak keputusan disini :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/6-orang-pemenang-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Congrats to all the winners!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tak sngka rrzeki menang. Hehe walaupon teringin nak jubah patch tu. Hihi. Terima kasih anis khalilah buat give away ni 😘

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png