Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Thursday, 4 August 2016

Senarai Peserta bagi " First Giveaway by Anis Khalilah "




Assalammualaikum dan haiii semua. Malam ni baru berkesempatan nak update senarai peserta. Punya la janji  cakap nak update lepas exam |huhuhu| Busy memanjang. Busy dengaan kucing kucing |hahaha| Btw Anis dah follow dan blogwalking dah  kesemua peserta yang join. Pening jugak nak pilih pemenang memandangkan kesemuanya hebat hebat belaka tapi tak apa ada lagi masa untuk pilih the best among the best kan. Anis mencari 12 orang pemenang kesemuannya. Buat pengetahuan semua, giveaway ni tak tamat pun lagi.. Ia akan berlangsung sehingga 13 Ogos 2016 pukul 12 tengah malam. So alert ye siapa yang tak join lagi dan dah bookmark tu. Harap harap sudi join hendaknya |hehehe| Okay jom blogwalking peserta lain.. Boleh berkenalan dan naikan follower anda :D



 Second Blog Impiana Cik Yaanie
 Kasihku Amani
 Farrah Nadia
 Hadiah Bintang Jatuh
 The Zafirah Nazri


 itsnini
 Lea Azleeya
 #JMBELOG
 hak milik myra
 Maisarah Ibrahim


 Blue Choral Pearl
 Nur Nabila 
 BEGIN A NEW LIFE
 Gadis Genits
 Music Style


 oh my vitamin
 hiphiphorray
 Wana's Blog
 Jom Bercontest
 Dunia Kebahagiaanku


image Apabila Jari Menari
image Cik Purple
image Belog Zai Zamree
image Maisarah Aisya
image Colourful Rainbow


 Belog Aida
 A box of Crayon
 Blog Adianiez
 Catatan Hati Ini
 Next


*** Sila semak ye kepada semua peserta, mana la tahu tertak perasan nak senaraikan ke nama anda. Bagitahu tau. Jom join giveaway nih, mana tahu ada rezeki anda. Disamping itu, Anis nak tahu jugak kisah ibu anda semua.

*** Klik banner untuk join.

*** Good luck! ^^

5 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png