Thursday, 30 March 2017

Mystery Contest by Butik Julita Anje



Assalammualaikum dan haiii semua ^^ Harini Anis nak update sikit tentang the best contest di facebook. Contest ni baru mula semalam tau, 29 Mac 2017 dan tak tahu lagi bila akan tamat, so Anis nak ajak la blogger yang lain untuk turut join contest ni. Anis jamin, hadiah memang menarikkkk!!! (^______^)


Anis dah bincang dengan owner butik untuk decide hadiah yang best best untuk pemenang. Kepada bakal pemenang, tak mustahil hadiah best best tu akan jadi milik anda. Mungkin wang tunai? Topup? Baju pengantin? Pelamin idaman anda? Atau macam macam lagi. Tanpa membuang masa, jom Anis sertakan syarat syarat di sini :

1. Follow blog antara aku dan kau
2. Buat satu entry bertajuk ' Mystery Contest by Butik Julita Anje '
3. Add facebook Butik Julita Anje (sila add facebook baru penaja bagi peserta yang dah join)
4. Add page Butik Julita Anje (sila add facebook baru penaja bagi peserta yang dah join)
5. Tinggalkan link penyertaan di comment kat bawah ni 
6. Lepastu, promote la sikit butik ni ye ^^ (Option)

Okay, itu je syaratnya.. Mudah kan? Mystery Contest ni bermula hari ini dan akan diberitahu bila tamatnya okay. Harap blogger semua dapat join la ye. Jom kita support perniagaan orang melayu kita ni. InsyaAllah, semoga owner butik ni akan berjaya dunia akhirat. InsyaAllah.

*** Senarai nama peserta kan di update dari semasa ke semasa. Terima kasih kerana sudi join ^^
*** Peserta yang tidak mengikut syarat tidak akan disenaraikan
*** Hadiah akan ditambah jika peserta semakin bertambah :)



32 comments:

  1. Yeay Kulim!!! Wajib join ni...Esok mai join tau. Mana tau ada rezeki nak tunang ke kawen kan kan kan :P

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum
    JM join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html?m=1

    ReplyDelete
  3. cik mijah join

    http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tau join. Semoga ada rezeki di sini.. InsyaAllah ^^

      Delete
  4. DONE..
    saya join...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih join. InsyaAllah.. Semoga ada rezeki di sini. InsyaAllah..

      Delete
  5. Saya nak hadiah pelamin je. Yg lain tak nak.

    ReplyDelete
  6. Mai datang join, moga ada rezeki majlis tunang nanti, kekeke.

    Bismillahirrahmanirrahim...

    https://missobsesi.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  7. Done join

    http://yamanaimy.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  8. saya join
    http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  9. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  10. DONE..followback
    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  11. mya join.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  12. saya join ye
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  13. http://queensyanis.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  14. saya join :)
    http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  15. Join jugak...

    http://jombercontest.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  16. http://inisemuapoyolaaa.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  17. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  18. Saya join contest ni :D

    https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  19. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  20. saya join

    http://akhalilah.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html?m=0

    ReplyDelete
  21. Sha joint
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  22. hi sis.. sy join ya

    http://www.ceriteraibu.com/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  23. aaisy join

    http://theaaisy.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete
  24. Thanks semua sebab sudi join. Anis dah masukkan nama blogger semua dekat senarai peseta tau. Jom blogwalking ^^

    ReplyDelete
  25. Join :)
    http://www.sayidahnapisah.com/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

    ReplyDelete