Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Tuesday, 30 May 2017

Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazri

KLIK SINI


Jom join. 10 pemenang dicari untuk memenangi kad raya. Yeayyy! tamat pada 18 Jun 2017. Good luck! ^^

SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM

KLIK SINI UNTUK JOIN

Apa yang buat kita gembira lagi selain dapat duit raya time hari raya? Haha. Of course la bila dapat kumpul kad raya. Seronok sebenarnya bila tradisi kad raya ni still orang guna walaupun sekarang teknologi sangat canggih. Feeling dia lain tau bila dapat kad raya berbanding dapat ucapan message atau whatsapp. So siapa nak kad raya dari blogger Shida kita ni? jom join sementara satu hari ni tak habis lagi ^^

Sebelum tu, kena jawab dulu soalan dari blogger Shida kita ni :

Apa keunikan Blog Shida atau apa yang menarik bagi pandangan korang?  "

Sejujurnya ...

Satu : Anis suka tengok blog sis shida sebab teratur dan simple. Nampak macam tersusun. Tak serabut la kan. Pemilihan warna yang lembut buat blog nampak lagi menarik

Dua : Bila bukak blog sis shida, tak perlu tunggu lama untuk loading. Ringan dan paling Anis suka, iklan tersusun dan tak serabut.

Tiga : Isian blog, penuh dengan ilmuan. Dan pengalaman yang sis shida share tu, mahal harganya dan tak lokek untuk berkongsi terutama tentang shortvacay shida. Terbaikkk

Empat : Apa yang ada kat blog sis shida, LENGKAP. Nak apa? Contact? Tutorial blog? Tips? Klik je.. Semua ada.

Lima : Sekali lagi, blog sis shida nampak kemas. Haha. Benda yang kitee suka.. Memang ulang banyak kali laa.. 

Jom join.. Akan tamat pada 1.14 pagi (Rabu) Mana tahu rezeki menyebelahi korang, boleh duit raya. Good luck dan selamat bersegmen semua ^^

Sunday, 28 May 2017

Perubahan Tarikh TAMAT - Giveaway Saya Nak Topup FREE

Untuk join. Klik Sini

Assalammualaikum dan hyeee semua blogger yang kacak dan gojesss. Harini dah masuk ramadhan kedua dah. Syukur. Ada ke harini yang tak puasa tu? |hahaha| So harini nak menaip la sikit walaupun ada je assignment tak siap lagi dan nak kena hantar 5/6/2017 ni.. Rasa memang lambat lagi tapi pejam celik, pejam celik.. Sekejap je dah nak 5/6/2017

Serius, bulan 5 ni memang busy. Dengan assignment, empex.. Hah? Apa tu empex? Empex tu Estate Management Property Exhibition. Nanti la aku update tentang exhibition ni kalau free. InsyaAllah. Tak janji. Empex ni just untuk degree estate management je. Korang jangan tertukar pulak, estate management dengan plantation ye, kos ni bukan kos perladangan. Estate management ni dia lebih kepada bangunan. Bukan apa, ramai sangat tertukar antara estate management dengan plantation..

Tak nak cakap banyak banyak sebab lapar |hahaha| ` tetiba. Okay la, nak bagitahu berita baik ni.. Anis nak extend atau panjangkan lagi tarikh tamat content Giveaway by Butik Julita Anje - SAYA NAK TOPUP FREE sebab haritu banyak hari jugak Anis terpaksa  private blog sebab masalah tertentu. Bukan setakat blog, dengan facebook pun terpaksa deactive tau dak. Biasala, orang dengki. Tak Faham dengan sikap manusia ni. Disebabkan itu jugak, Anis yakin.. Mesti ada rakan blogger nak join contest ni tapi tak dapat nak detect blog Anis. So Anis mintak maaf sangat sangat. Dan sebagai tanda minta maaf, Anis extend lagi tarikh tamat contest.. 

Tarikh baru tamat contest adalah pada 30 Jun 2017

Sunday, 14 May 2017

Mid Term Holiday - Kelantan



Assalammualaikum dan hai semua ^^ Selamat berhujung minggu bagi negeri negeri yang cuti lagi harini. Sebelum ni, join segmen.. Giveaway je sebab itu paling mudah, Maaf sebab memang tak ada masa nak update entry diri sendiri |hahaha| Memandangkan laptop pun rosak, sekarang kat kedai, orang tu kata dua minggu nak baiki laptop tu.. RM370 melayang weh. Dahla, tak kerja apa.. Harap PAMA je la. Bila laptop rosak semua ada limit kalau nak buat kerja guna laptop. Hurmm. Tumpang ihsan kawan kawan je la kalau nak siapkan assignment atau tesis. Pinjam kejap laptop dorang. Terima kasih kawan kawan tapi buat sementara ni, aku banyak pinjam laptop ain sebab dengan dia lagi selesa tapi tu la, kacau dia nak tengok movie :p


So, tak apa la.. Kita tinggalkan cerita tentang ain gojess sebentar. Meh nak cerita tentang aku pergi kelantan haritu. Lebih kurang, tiga minggu yang lepas la. Alhamdulillah, tak sesak sangat sebab bukan cuti sekolah. Cuma cuti direct 1Mei tu je la. Tapi rasanya still okay kot jalan tu, tak la sesak sangat. Aku bersyukur sebab aku pergi dan balik dengan selamatnya. Pergi tu memang ada teman, Ain dan Fika sebab dorang orang sana tapi balik ke sungai petani tu la jadi sorang sorang. Nak tak nak, redah je la. Sebelum ni, biasa pergi kelantan naik bas dengan intan time kenduri ainis. Kira biasala jugak naik bas.. Orang kata dah boleh adopt dah persekitaran. Alhamdulillah ^^


27 April 2017 - Khamis
Malam tu, bas ke kota bharu pukul 9 malam, kami pun tunggu la kat stesen bas bandar u, seri iskandar. Actually untuk ke kota bharu, kelantan dari seri iskandar.. Aku suggest naikla bas perdana sebab lagi selesa dan luas walaupun, malam tu kami dapat site belakang tapi still tingkat bawah, kurangla sikit bergoyang dia. Malam tu, pukul 8.30 kami dah terpacak di stesen bas tunggu sampaila pukul 9, Bas tak sampai sampai lagi. Kat pukul 9.30 baru la sampai. Alhamdulillah, kalau tak mesti, rasa menyesal sebab aina pun dah sampai alor setar time tu |hahahaha| Tetiba ~


28 April 2017 - Jumaat
First time aku dalam bas rasa macam tak sedap perut je. Nasibla, memang jenis aku kalau nak jalan jauh tak suka makan makanan berat sebab takut terhambur pulak segala isi perut. Sebelum naik bas, aku rasa angin memang dah naik ke kepala, Mula pening pening. Aku dah aim, masuk grik aku kena tidur sebab takut lagi teruk pening aku ni. Dah sedia maklum dah jalan ke kelantan macam mana. Tapi itu la, bas berhenti kuala kangsar, aku terjaga.. Bas berhenti untuk rehat, aku terjaga. Last last, tak boleh jadi.. kejut jugak ain kat sebelah mintak minyak cap kapak. Fika bagi gula gula berangin. Okay la sikit.Alhamdulillah. Dalam pukul 4 pagi lebih lebih macam tu la, sampai pasir mas.. Daerah jajahan fika. Bas meninggalkan fika dan abahnya dengan lambaian tangan aku. |hahaha| Tipu je. Gelap. Fika tak kan nampak kalau aku lambai pun dalam bas tu :D

Then, sampai tanah merah. Ain dah terjaga, dia pun kemas kemas segala apa yang telah dikeluarkan dari beg malam tadi. Aku fikir, mungkin dah nak sampai ni. Lepastu, ain bersuara.. "dah nak dekat ni " Aku pun sibukla kemas kemas selimut aku |hahaha| Siap selimut! Memang aku bawak selimut sebab aku tak tahan dengan aircond bas. Tak lama lepastu, sampai la stesen bas kota bharu. Assalammualaikum kota bharu, semoga kedatanganku disambut dengan tangan terbuka. InsyaAllah :)

Aku dan ain pulang ke desa yang permai menaiki sebuah teksi. Okay, bukan teksi pakcik jusoh lagi ye :D Bila naik teksi ke kampung ni, teringat zaman kecik kecik dulu, abah tak ada kereta lagi.. So dari stesen bas ke kampung, naik teksi. Rasanya, yang dapat rasa aku dengan masturah je kot sebab zulaikha dan syauqi tak ada lagi masa tu. Sampai tu, kami disambut gembira oleh bonda ain yang tercinta. Alhamdulillah, sampai jugak di teratak ain dan keluarga untuk kali keduanya. Time tu dah nak kat pukul 6.30 pagi. Lepastu terus solat subuh. Borak borak kejap dengan ain dan maknya, aku rehat dan tidur |hahaha| Dalam bas, bukan nyenyak sangat pun tidur, so kena qadar balik ^^

Lepas solat jumaat, tapi kami pergi lambat sikitla.. Pergi mana? Kami pergi makan gulai. Seronok ain nak memperkenalkan aku dengan menu atau makanan time kenduri yang terdapat di kelantan. Dia kata, aku tak pernah rasa lagi macam mana. Haaa. Dia nak memperkenalkan sangat gulai kawah kat aku. Tapi aku pergi petang tu, perut hanya muat untuk isi bubur kacang dan gandum je sebab dah kenyang makan nasik bungkus yang kami hentam tengah hari. Memang kenyang lagi la cerita dia. Tak apa, malam ni boleh makan gulai kawah tu. Time kat  rumah kenduri tu, sepatah apa aku tak cakap, sengih je. Kalau dorang cakap laju laju, aku dah tak dapat tangkap apa dah dorang cakap , sabo je la ^_____^

Petang tu, balik je dari kenduri.. Solat asar semua.. Siap siap, terus ke jelawat. Sebab aku memang dah plan dengan ain nak pergi situ cari batu bata tampal |hahaha| Ni nama facebook nya Norazlina eshoppe, kedai ni ada jual batu tampal dan manik semua la. So memang aku borong semua la yang mana aku berkenan. Sampai kedai tu pun dah lambat sebab ain bagi guildline ke kedai tu, SESAT! stress aku |hahaha| Adik ain pun ikutla kami dengan redha walaupun sesat. Pergi dengan dua buah motor. Ingatkan lepas beli belah batu bata tu nak pergi pantai tapi pantai apatah namanya. Pantai irama kot |hahaha| so lepas membeli tu pun, dah dekat pukul 6.30 petang. Terpaksa balik. So balik tu jalan jalan dekat kampung je la :)

Ni la kedainya ^^

29 April 2017 -  Sabtu
Pagi sabtu ni, pukul 10 aku dan ain dah gerak ke bandar. Destinasi pertama adalah ke KB Mall memandangkan aku dan ain aka wedding planner aku |hahaha| konon kononnya dah sebulat suara nak cari jubah untuk groom to be di Elrah KB Mall. Alhamdulillah, saiz dan warna yang aku nak ada. Rezeki lagi sebab ada discount. So lepas beli jubah, terus ke kedai shawl. Aku pilih tiga warna dan harap seiring dan sekata la dengan baju aku nanti. Ain pun, asyik ulang, " tak menyesal kak anis? " |hahaha| settle shawl, terus ke kedai bawah, dia macam kedai manik manik dan hadiah kot. Tiba tiba ain tunjuk lace, murah.. Semeter RM20. Lace memang cantik. So kat situ, memang aku dah belanja dah duit. So puas hati ke KB Mall ^___-

Lepastu kami ke Pasar Siti Khadijah, area situ jugak.. Ain ajak pergi beli tiket balik sungai petani. Alhamdulillah, tiket untuk esok pagi ada ^^ Rupanya kat situ ada tempat beli tiket semua. Sebelum ni, aku tak pernah tahu pun. Selesai beli tiket, ain ajak beli barang dia kejap, apatah nama kedai tu.. Bukan hari hari, Haa.. nama kedai tu ke pasaraya ke apa, zon ria. Dekat situ, dapatla jugak aku beli sehelai baju kat sufyan. Murahhh je :D Memandagkan waktu pun dah masuk zohor, apa kata solat dulu, kami solat berdekatan dengan pasar siti khadijah sebelum round satu pasar. Niat di hati nak cari samping tapi tak pandai pulak, lepastu terlebih budget pulak. Last last, beli makanan je di pasar tersebut. Beli keropok keping, keropok lekor, ketupat, pulut apatah ain beli, dan macam macam lagi la (^___^)

Petang tu, dah janji dengan kawan, ex classmate masa diploma dulu untuk jumpa. Alhamdulillah, dia datang bawak nasi kerabu. Sedappp. Orang kata, rugi kalau datang kelantan tak makan nasi kerabu. Yes. Fresh dari kelantan. Sedap tak terkata. Dahla banyak, free pulak tu. Terima kasih suhaniza. Kenyang kak anis dan ain malam tu :D Actually duduk rumah ain, kenyang sokmo sebab mak ain asyik suruh makan je, yang kiteeee ni nak diet |hahahaha| Petang tu, dapatla jumpa suhaniza sekejap, borak borak.. Tanya khabar, lepastu, tiba la masa suhaniza hantar kami naik bas untuk balik, jam hampir menunjukkan pukul 4 dah, tiba tiba 

" kak anis, ambik barang orang kat tempat belakang su. " Ain
" Mana ada ain? " aku hairan sebab aku tengok tak ada barang pun kat situ
" Ada, barang orang beli kat zon ria tadi. " Ain
" Hah, sudah! Serius tak ada. " Aku

Aku dah agak, mesti ain tertinggal barang dia di pasar siti khadijah tadi. Yelah, sibuk dengan beli barang, on call dengan suhaniza lagi. Sudahnya, kami kembali ke pasar siti khadijah dan cari barang yang tertinggal dekat kedai dan gerai yang pernah kami singgah memandangkan ain tak ingat langsung barang tu dia letak dekat mana. Cari punya cari, tak jumpa dan last round kawasan tu, ain tanya satu kedai yang dia pernah singgah tadi.. tiba tiba mata aku terpandang plastik zon ria. Aku nak bagitahu ain tapi dalam masa yang sama ain tengah tanya tuan kedai tersebut. Alhamdulillah. Rezeki dia masih ada. So disebabkan bas seterusnya pun dah lewat, kami balik ke rumah dengan teksi. Yuhuuuu *..*


30 April 2017 - Ahad
Harini, bas ke sungai petani pada pukul 10 pagi. Sebelum 10 pagi, memang kami dah terpacak di stesen bas berdekatan dengan tesco. Syukur, alhamdulillah.. Allah permudah semuanya. Family ain pun terima kedatanganku dengan sangat baik. Terima kasih untuk semua layanan yang diberikan. Nanti kalau ada rezeki boleh datang lagi, insyaAllah. Kepada kawan kawan, saudara saudara dan umi di kelantan yang tak sempat anis singgah tu, anis mintak maaf. Memang kesuntukan masa dan tak ada transport. Anis pergi pun, kejap je. Memang nak cari barang semata dan saja nak kenal family ain dengan lebih dekat. InsyaAllah, nanti kalau anis datang lagi kelantan, anis singgah.^^

Petang tu, sampai sungai petani pun dah petang dan disambut oleh sufyan sekeluarga. Yeayyyy!!!! Esok, 1 mei 2017.. Kenduri anak maklang.. Kalau tak disebabkan maklang, mesti aku tak balik lagi |hahahaha| walaupun, nak ke kelantan ni, khairil macam berat hati jugak nak bagi pergi tapi biasala aku, degil. Nak jugak pergi |hohoho| Sebenarnya, plan dengan ain dan su.. Kami nak pergi siam.. Saja jalan jalan tapi Allah, tak izin. So tak apa, tak ada rezeki. Khairil pun, bila dengar siam.. Of course la sekuat kuat dia tentang |hahaha|

Alhamdulillah, selesai satu bab persiapan tu. Sebenarnya banyak lagi kena fikir. Tapi nanti nanti la. Okay la, nak share tu je walaupun dah tiga minggu dah berlalu. See you next entry. InsyaAllah. Jaga hubungan Allah. Jaga solat. Jaga hubungan dengan encik abah dan puan ibu serta jaga hubungan dengan orang sekeliling. Assalammualaikum. Daaaa (^____________^)

Wednesday, 10 May 2017

Senarai Peserta Giveaway by Butik Julita Anje - SAYA NAK TOPUP FREE!

KLIK SINI UNTUK JOIN!

Assalammualaikum dan selamat bercuti ^^ Harini Anis cuti, korang macam mana pulak? Cuti tak? Kalau cuti, boleh la berehat rehat kan an join giveaway Anis ni kan? So terima kasih kepada para blogger yang sudi join giveaway Anis. Tanpa membuang masa, Anis nak update nama peserta. Jom blogwalking ^^











Boleh join lagi tau, tamat pada 31 MEI 2017. Good luck semua! ^^
TAMAT : 30 JUN 2017

Tuesday, 9 May 2017

Blog Contest & Giveaway MAY 2017

KLIK SINI


Jom ramai ramai join. Tamat pada 6 Jun 2017

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

KLIK SINI

Jom ramai ramai join sebelum tamat tempoh |hahaha| Okay, kitee nak jawab soalan blogger kite ni...

Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?

Of course lah SUKA! sebab kan kak sha banyak buku |hahaha| tak ada kena mengena. Buku best sebab kita dapat baca dan simpan. Kalau tak simpan, kita boleh bagi orang lain. Lagipun, melalui buku, kita akan dapat ilmu. Betul tak?

Jom, join uolls !

Saturday, 6 May 2017

Giveaway by Butik Julita Anje : SAYA NAK TOPUP FREE!

Assalammualaikum semua dan haiii ^^ Seperti yang telah Anis janjikan, ada lagi satu giveaway yang akan Anis anjur dan ditaja khas oleh Butik Julita Anje. Hadiah kali ini tidak dirahsiakan, so tak ada la kejutan bagai kan. Semoga bila tiada rahsia tentang hadiah tu, dapatlah menaikkan semangat blogger lain untuk join. Okay, syarat sangat mudah.. Anis harap, ramai la dapat join. Jom kita tengok dulu syarat syaratnya :



1. Warganegara Malaysia
2. Follow blog antara aku dan kau  [nanti senang nak tahu apa apa perkembangan]
3. Buat entry bertajuk Giveaway by Butik Julita Anje : SAYA NAK TOPUP FREE!
4. Add facebook Butik Julita Anje
5. Add fecebook Anis Khalilah
6. Copy & Paste maklumat di bawah [kalau rajin, tambah tambah sikit ayat promote. InsyaAllah, markah lebih di situ tau 0.-]

BUTIK JULITA ANJE menawarkan pakej yang sangat menarik bagi mereka yang akan melangsungkan perkahwinan atau pertunangan pada masa yang terdekat ini. Antara pakej yang ditawarkan adalah :


Selain itu, jom kita tengok pelbagai jenis pelamin, hiasan bilik tidur pengantin dan hiasan meja makan pengantin bagi mereka yang masih tercari cari butik yang menawarkan pakej macam ini dengan harga yang sangat berpatutan.








Banyak lagi gambar gambar yang cantikk dan menarik untuk dijadikan contoh kepada bakal raja sehari yang berminat dengan pakej yang disediakan oleh Butik Julita Anje. So boleh tengok di facebook butik atau walk in.

Buat pengetahuan semua, butik ini terletak di Baling, Kedah dan kawasan yang available untuk diberikan perkhidmatan atau job cover adalah di Sungai Petani, Kulim, Perak, Penang, dan Perlis.

Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :

Facebook : Butik Julita Anje
Whatsapp : 019-4154756

Pakej lain :

Pelamin tunang : RM200
Pakej Promosi RM999
Pakej Promosi 1559

7. Tag 3 orang blogger lain dan pastikan beliau tahu
8. Tinggalkan URL penyertaan di comment berserta nama facebook anda ye ^^
9. DONE. TERIMA KASIH

Hadiah?!

Topup RM30 dan RM10. 
Terbuka kepada warga Facebook dan warga Blogger
10 Pemenang yang di cari

Tamat?!

penghujung bulan Mei 2017 [31 MEI 2017]
                               [30 JUN 2017]

Selamat maju jaya! ^^

[SENARAI PESERTA]

Friday, 5 May 2017

Hadiah Novel by Aku Si Peminat Buku

TADAAAA Hadiah dah sampai! ^^


Alhamdulillah, terima kasih buat blogger Aku Si Peminat Buku. Hadiah ni aku menang time join Giveaway : Jom Baca Buku - Novel Percuma dan alhamdulillah, aku terpilih untuk menang. Bersyukur sangat sebab aku suka baca novel ^^ Buat pengetahuan semua, blogger ni rajin buat giveaway yang berkaitan dengan novel, nanti korang boleh la join kalau nak novel percuma |hihihi| Semoga blogger ni terus dilimpahi rezeki dan berjaya dalam bidang blogging. InsyaAllah. Sekali lagi, terima kasih sangat sangat (^_______^)

Tak lupa juga buat blogger Sis Hawa kerana memilih diri ini untuk menang dalam I Love Blogging With Sis Hawa. Alhamdulillah, terima kasih juga kepada para sponsors terutamanya yang sponsor Anis punya topup |Hihihi| iaitu blogger FeyLiez dan Abam Kie. Jom terjahhh blog beliau  ^^

PEMENANG MYSTERY CONTEST BY BUTIK JULITA ANJE ^^

calon calon di SINI

Assalammualaikum dan haiii! ^^ Tujuan entry pada petang ini ditaip adalah untuk mengumumkan PEMENANG Mystery Contest by Butik Julita Anje. Alahai skema nya aku menaip petang ni |hahaha| Actually, semalam dah tahu dah siapa pemenang dari penganjur tapi busy sikit semenjak dua menjak ni. Maaf ye sebab umum lambat tapi kalau sesiapa yang dah tengok facebook penganjur, memang beliau dah umum (^______^)

So tanpa membuang masa, aku nak umum 5 pemenang ni, 3 dari blog dan 2 dari facebook. So dah ready ke? Sebelum tu, Nak tahu hadiahnya ke? |hahaha| Niat di hati nak bagitahu tapi penganjur minta untuk dirahsiakan, yelah.. nama pun mystery contest, hadiah pun mystery la kan. Oleh itu.. Pemenangnya adalah :

BLOGGER :


FACEBOOK :

1.Bibi Raqibah
2. Ku Sabieyha

Tahniah kepada pemenang dan terima kasih juga kepada semua blogger yang join dan support Anis serta support Butik Julita Anje. Alhamdulillah. Yang kurang berjaya tu, jangan sedih.. Anis aailablekan buat giveaway lagi lepas ni dan penganjur yang sama jugak untuk sponsor hadiah. Suka tak? Nanti ramai ramai join okay ^^

So macam mana nak tuntut hadiah? Macam biasa, PM atau message sahaja penganjur okay.

BUTIK JULITA ANJE <---- Message atau PM di sini

Selamat pengantin baru dan selamat bertunang (^____-)



adalah butik pengantin yang sangat sangat berpatutan dan mengikut budget raja sehari. Pelamin hasil tangan butik tersebut memang meletopsss! Selain pelamin, butik ini juga menawarkan pakej sepersalinan pengantin lelaki dan perempuan, accessory pengantin, bilik tidur dan meja pengantin. Memang terbaikk! Available di Kedah, perak, penang dan perlis. Jom serbu untuk dapatkan PROMOSI yang tak masuk akal :D

Untuk mengetahui tentang Butik Julita Anje dengan lebih lanjut, boleh klik SINI dan SINI


Wednesday, 3 May 2017

TAHNIAH!! 10 Calon Terpilih untuk ke peringkat seterusnya - Mystery Contest by Butik Julita Anje

SEMAK SINI
Assalammualaikum dan haii semua ^^ Pertama sekali maaf sebab umum pemenang lambat. Cuti kan, aku pun jadi lupa dan penganjur yang ingatkan aku balik tentang pencarian pemenang. Thanks Butik Julita Anje. Seronok betul bila nak umum pemenang ni kan. Sebelum tu, Terima kasih kepada 22 orang peserta yang sudi join contest ni. Terima kasih sangat sangat. Actually, suka sangat dengan ayat karangan yang korang promote. Siapa yang ada promote dan buat karangan sikit sikit tu, kemungkinan besar untuk menang tu cerah |hihihi| :D

Okay, dari 22 orang, aku senarai pendekkan kepada 10 orang yang layak ke peringkat seterusnya. Dari 10 orang calon ni, 3 orang sahaja akan menjadi pemenang. InsyaAllah. 2 pemenang lagi dari facebook. Kita nak cari 5 pemenang. 2 orang dari facebook dan 3 orang dari blog ^^

Buat pengetahuan semua, 10 orang calon yang telah disenarai pendek seperti dibawah, 3 orang di antara mereka akan menjadi pemenang dan akan dipilih sendiri oleh penganjur. Rasa berdebar tak? |hahaha|

1.  https://missobsesi.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

2. https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

3. http://yamanaimy.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

4. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

5. http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

6. http://jombercontest.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

7. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

8. https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html?m=1

9. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

10. http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

Tahniah kepada 10 orang calon ini dan tahniah jugak buat semua. Jangan berkecil hati dan sedih ye bagi yang tak tercalon tu. InsyaAllah, ada rezeki kita buat giveaway atau contest lagi. Mana tahu, terselit rezeki korang. InsyaAllah. Kalau tak ada aral melintang, esok boleh tahu siapa blogger bertuah yang akan jadi pemenang. Doa bebanyak, mudah mudahan penganjur terbuka hati untuk memilih blog awak semua. Assalammualaikum ^^
Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png