Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Sunday, 28 May 2017

Perubahan Tarikh TAMAT - Giveaway Saya Nak Topup FREE

Untuk join. Klik Sini

Assalammualaikum dan hyeee semua blogger yang kacak dan gojesss. Harini dah masuk ramadhan kedua dah. Syukur. Ada ke harini yang tak puasa tu? |hahaha| So harini nak menaip la sikit walaupun ada je assignment tak siap lagi dan nak kena hantar 5/6/2017 ni.. Rasa memang lambat lagi tapi pejam celik, pejam celik.. Sekejap je dah nak 5/6/2017

Serius, bulan 5 ni memang busy. Dengan assignment, empex.. Hah? Apa tu empex? Empex tu Estate Management Property Exhibition. Nanti la aku update tentang exhibition ni kalau free. InsyaAllah. Tak janji. Empex ni just untuk degree estate management je. Korang jangan tertukar pulak, estate management dengan plantation ye, kos ni bukan kos perladangan. Estate management ni dia lebih kepada bangunan. Bukan apa, ramai sangat tertukar antara estate management dengan plantation..

Tak nak cakap banyak banyak sebab lapar |hahaha| ` tetiba. Okay la, nak bagitahu berita baik ni.. Anis nak extend atau panjangkan lagi tarikh tamat content Giveaway by Butik Julita Anje - SAYA NAK TOPUP FREE sebab haritu banyak hari jugak Anis terpaksa  private blog sebab masalah tertentu. Bukan setakat blog, dengan facebook pun terpaksa deactive tau dak. Biasala, orang dengki. Tak Faham dengan sikap manusia ni. Disebabkan itu jugak, Anis yakin.. Mesti ada rakan blogger nak join contest ni tapi tak dapat nak detect blog Anis. So Anis mintak maaf sangat sangat. Dan sebagai tanda minta maaf, Anis extend lagi tarikh tamat contest.. 

Tarikh baru tamat contest adalah pada 30 Jun 2017

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png