Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Wednesday, 3 May 2017

TAHNIAH!! 10 Calon Terpilih untuk ke peringkat seterusnya - Mystery Contest by Butik Julita Anje

SEMAK SINI
Assalammualaikum dan haii semua ^^ Pertama sekali maaf sebab umum pemenang lambat. Cuti kan, aku pun jadi lupa dan penganjur yang ingatkan aku balik tentang pencarian pemenang. Thanks Butik Julita Anje. Seronok betul bila nak umum pemenang ni kan. Sebelum tu, Terima kasih kepada 22 orang peserta yang sudi join contest ni. Terima kasih sangat sangat. Actually, suka sangat dengan ayat karangan yang korang promote. Siapa yang ada promote dan buat karangan sikit sikit tu, kemungkinan besar untuk menang tu cerah |hihihi| :D

Okay, dari 22 orang, aku senarai pendekkan kepada 10 orang yang layak ke peringkat seterusnya. Dari 10 orang calon ni, 3 orang sahaja akan menjadi pemenang. InsyaAllah. 2 pemenang lagi dari facebook. Kita nak cari 5 pemenang. 2 orang dari facebook dan 3 orang dari blog ^^

Buat pengetahuan semua, 10 orang calon yang telah disenarai pendek seperti dibawah, 3 orang di antara mereka akan menjadi pemenang dan akan dipilih sendiri oleh penganjur. Rasa berdebar tak? |hahaha|

1.  https://missobsesi.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

2. https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

3. http://yamanaimy.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

4. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

5. http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

6. http://jombercontest.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

7. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

8. https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html?m=1

9. https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

10. http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/mystery-contest-by-butik-julita-anje.html

Tahniah kepada 10 orang calon ini dan tahniah jugak buat semua. Jangan berkecil hati dan sedih ye bagi yang tak tercalon tu. InsyaAllah, ada rezeki kita buat giveaway atau contest lagi. Mana tahu, terselit rezeki korang. InsyaAllah. Kalau tak ada aral melintang, esok boleh tahu siapa blogger bertuah yang akan jadi pemenang. Doa bebanyak, mudah mudahan penganjur terbuka hati untuk memilih blog awak semua. Assalammualaikum ^^

4 comments:

  1. Alhamdulillah tercalon...Berdebaq nihhhhh. hahahaha... moga ada rezeki. All the best semua...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tercalon 😄

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png