Friday, 30 June 2017

Giveaway Saya Nak Topup Free akan tamat pada 30/6/2017 [12 tghmalam]

Giveaway by Butik Julita Anje - SAYA NAK TOPUP FREE


Assalammualaikum dan haii. Harini dah 30 Jun 2017. So, Giveaway by Butik Julita Anje - SAYA NAK TOPUP FREE dah nak sampai ke penghujung tau! Tunggu apa lagi? yang tak join lagi tu.. Jom la turut serta sebab.... Kami nak cari 5 orang pemenang bertuah tau, khas buat para blogger. Lagi 5 pemenang bertuah, dah diumumkan tempoh hari di facebook. Jumlah 10 pemenang [blog + facebook] Mana tahu terselit rezeki anda. Bolehla dapat topup free ^_____^


Topup free yang akan jadi milik anda.. Mungkin RM30 atau RM10. Banyak tau cik sponsor nak bagi. Anda masih berpeluang untuk join sampai pukul12 tengah malam ni. InsyaAllah.. Lepas pukul 12 tengah malam... Anis akan umum blog link pemenang yang bertuah tu. InsyaAllah ^^


Syarat untuk join sangat mudah. Copy. Like. Tag. Settle. Dan jangan lupa comment link blog tu. |hehehe| kalau tak, memang tak tersenarailah link tu dalam giveaway ni. Untuk turut serta....




Anis nak ucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang dah join dan selamat maju jaya diucapkan, semoga anda orang yang bertuah tu. Terima kasih jugak sebab sudi promote hasil keluaran Butik Julita Anje. Lastly, untuk rasa adil dan saksama, Anis guna random.org untuk pilih pemenang malam ni. InsyaAllah. Tunggu malam  ni dan yang nak join, boleh join lagi. Terima kasih ^^

2 comments:

  1. Hye Anis.. Sehat ke..? Saja nak tinggal jejak..

    ReplyDelete
  2. Hye Anis.. Sehat ke..? Saja nak tinggal jejak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)