Amazin' Ramadan Special - Celebrate heriatge flavours with a modern & healthy twist!

Saturday, 1 July 2017

Segmen Sesuci Lebaran By Hani Rahman

Jom Join!

Jom ramai ramai join. Tamat pada 9 Julai 2017. Selamat bersegmen! ^^

PENGUMAMAN PEMENANG : SAYA NAK TOPUP FREE BY BUTIK JULITA ANJE



Assalammualaikum dan haiii. Ada yang masih menunggu entry pengumuman pemenang? Tak tidur lagi ke? Mesti dah tak sabar kan nak tahu 5 orang pemenang tu? seperti yang dijanjikan, ya... Malam ni Anis akan umumkan pemenang bertuah untuk Giveaway by Butik Julita Anje : Saya Nak Topup Free. Terima kasih kepada semua yang sudi join untuk promote Butik Julita Anje yang terletak di Baling, Kedah. Jasa anda dikenang sepanjang masa sebab bantu onwer butik untuk promote business beliau di blog anda yang famous amos tu. Anis harap, anda semua tak delete la entry giveaway ni yang promote tentang butik sebab melalui blog anda orang boleh survey dan akan mendatangkan rezeki kepada rakan seislam kita dan memudahkan para pengantin kan? Anda pun dapat pahala tau. Betul tak? ^____- 

So Anis tak nak buang masa... Anis nak umum pemenang. Ada 5 orang tau. Sebelum tu, yang tak menang, jangan la kecik hati ea? InsyAllah.. Nanti Anis buat giveaway lagi.. Mana tahu ada rezeki disitu.. InsyaAllah. Kepada pemenang. Tahniah diucapkan dan terima kasih sebab dah buat yang terbaik untuk promote Butik Julita Anje. Terima kasih juga buat semua yang sudi join ^^


Pemenang pemenang yang bertuah adalah :

1. 
https://belogsjm.blogspot.my/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

2. 


Hadiah boleh contact atau mesej @ PM cik sponsor kiteee,... ^^

Facebook : Butik Julita Anje

Maklumat yang perlu diberikan :

Nama :
Link Blog :
No telefon yang nak topup tu :)

Tamat sudah giveaway kali ini.. Yang baik datang dari Allah dan yang buruk datang dari Anis sendiri. Ampun dan maaf dipinta... Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin. Terlupa, rupanya Anis tak beraya lagi kat sini |hahaha| InsyAllah, kita akan berjumpa lagi di next entry.. Kalau Anis senyap je.. paham pahamla.. Memang busy. Anis start exam 9/7/2017 dan tamat pada 22/7/2017.. Doakan kejayaan Anis. Assalammualaikum  semua dan selamat malam (^____^)


*** Lupa nak pesan, musim perayaan ni.. cik sponsor busy tau, andai beliau ter reply mesej anda lambat. Maaf tau. Terima kasih ^^
Terima kasih kerana sudi singgah blog antara aku dan kau. Jumpa lagi :)
 
 photo an15_zps6q1sivad.png